Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Vuurtafels Cosi fires

Warmte en gezelligheid met de Cosi Fires vuurtafels

We zitten graag in de tuin en genieten van lange zomeravonden. Met een prettig vuurtje wordt het gegarandeerd gezellig! 

Kies bijvoorbeeld voor een Cosi Fires vuurtafel, zoals de Cosidrum of de Cosicube. Deze stijlvolle vuurtafels zorgen voor een geweldige sfeer en gezelligheid. Deze gashaarden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. 

Meer weten over de Cosi Fires vuurtafels? Lees hier de meest gestelde vragen of kijk hier voor meer informatie over het merk. 
a

per pagina

31 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

31 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

 

Heerlijke avonden met een Cosi Fires Cosidrum

Een vuurtafel zoals de Cosi Fires Cosidrum is de nieuwste trend in de tuin. De Cosi Fires vuurtafels hebben een ingebouwde gashaard die aangesloten kan worden op een gasfles van 5 kilo. Met een vuurtafel straalt iedere tuin! 

Het assortiment van Vuurtafelspecialist.nl biedt verschillende soorten vuurtafels. Liever een compacte vuurtafel of kiest u voor een grote vuurtafel om aan te staan? Wij hebben voor elke tuin een geschikte vuurtafel! 

Cosi Fires vuurtafels

In het assortiment van Cosi Fires zitten meerdere soorten vuurtafels: ronde en vierkante modellen. De Cosi Fires Cosicube is een vierkant model van Douglas hout. De Cosi Fires Cosidrum is juist rond. 

De Cosi Fires Cosicube is een vuurtafel die beschikbaar is in een vierkant en rechthoekig model. Steek de gashaard eenvoudig aan met een elektronische ontsteker. Ook kunt u de hoogte van de vlam simpel afstellen met de handige draaiknop!

De Cosi Fires Cosidrum is juist een rond model. De Cosidrum heeft meer weg van een moderne bloempot! Deze gashaard is daarom een prachtige blikvanger en is verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren. 

Accessoires vuurtafels

Bij Vuurtafelspecialist.nl worden vuurtafels standaard geleverd inclusief keramische houtblokken, een beschermhoes en lavastenen. Bij sommige modellen zit er ook een gasdrukregelaar bij. Wilt u nog meer moois bij uw vuurtafel? Kijk dan eens naar een glazen ombouw, of een praktische hangtafel voor uw drankjes. Zo kunt u uw vuurtafel helemaal customizen. 

Klinkt goed? Bestel dan nu uw perfecte vuurtafel! 

Bij Vuurtafelspecialist hebben we een groot aanbod van Cosi Fires vuurtafels. Bestel vóór 16.00, dan wordt uw vuurtafel de volgende dag gratis thuisbezorgd!