Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Exclusieve tuinhaarden

Bent u naast een mooie vuurtafel ook nog op zoek naar bijvoorbeeld een exclusieve tuinhaard, een trendy vuurschaal of  leuke vuurkorf, dan bent u bij ons óók aan het juiste adres!

Brave International B.V. levert prachtige producten voor uw tuin en terras. Om het overzichtelijk voor u te maken (en te houden), hebben we onze producten echter onderverdeeld in meerderde gespecialiseerde webshops. Zo vindt u nog gemakkelijker uw gewenste vuurkorf,  tuinhaard, rookoven, barbecue, Zweedse fakkel of (elektrische) terrasverwarming.

Hieronder treft u een selectie aan exclusieve tuinhaarden aan. Bent u op zoek naar iets anders, kijk dan voor het volledige assortiment op Vuurkorfwinkel.nl

 

 

Tuinhaard kopen? Dan bent u bij Vuurtafelspecialist.nl aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een exclusieve tuinhaard voor in de tuin, dan bent u bij Vuurtafelspecialist.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk het grootste online aanbod tuinhaarden, van roestvrijstalen tuinhaarden tot gietijzeren terraskachels. Met een sfeervolle terrashaard creëert u ook op koele zomeravonden een warm en gezellig terras.

Prachtige collectie exclusieve tuinhaarden

Vuurtafelspecialist.nl heeft voor u een prachtige collectie tuinhaarden samengesteld. Buitenleven is een enorme trend die bij steeds meer mensen een belangrijk aspect van het leven is. Veel mensen betrekken hun tuinleven tegenwoordig bij het huiselijke interieur. Dit betekent dat we steeds vaker en langer van en in de tuin willen genieten. Bent u ook zo’n tuinliefhebber? Overweeg dan eens om een tuinhaard te kopen.

Een tuinhaard, ook wel terrashaard, terraskachel of tuinkachel genoemd, is in vele vormen en maten verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld ook tuinhaarden met een barbecuerooster, maar het belangrijkste is dat u tijdens de zwoele en warmere zomeravonden heerlijk kunt genieten van een knapperend vuurtje.

Tuinhaard van cortenstaal

Tuinhaarden van cortenstaal, zwarte tuinhaarden en RVS tuinhaarden… Tuinhaarden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Een veel voorkomende soort is cortenstaal. Deze staallegering heeft als kenmerk dat deze niet gaat doorroesten. De oorzaak hiervan is dat zich koper bevindt in deze legering. Wanneer zich een oxide laag op de terrashaard ontwikkelt, dan komt er als het ware een lucht afsluitende laag op het materiaal. Door deze oxidehuid kan geen zuurstof komen waardoor de roestlaag als het ware de beschermlaag is. Een ander bijzonder kenmerk van cortenstaal is dat zich op de tuinhaard, vuurschaal of vuurkorf een mooie egale roestbruine kleur ontwikkelt met een warme uitstraling. Je kunt dus spreken van een duurzame tuinhaard!

Stalen tuinhaarden met hittebestendige coating

Daarnaast zijn er RVS tuinhaarden en tuinhaarden van staal. Blank staal gaat roesten en om dit te voorkomen wordt de terrashaard vaak voorzien van een hittebestendige lak, welke tegen zeer hoge temperaturen bestand is. Deze coating heeft een dubbelwerkende taak. Enerzijds zorgt deze ervoor dat de terrashaard goed beschermd is tegen weersinvloeden. Anderzijds zorgt deze verf, welke overwegend in het zwart voorkomt, dat de tuinhaard een unieke look krijgt.

Tip: Plaats een tuinhaard na gebruik onder een afdak of in een schuur of schaf een beschermhoes aan. Met een afdekhoes wordt de tuinhaard weliswaar beschermd tegen weersinvloeden, roestvorming is helaas nooit helemaal te voorkomen.

Voordelen tuinhaard

Bij een hapje en een drankje wordt het met een vuurtje net iets gezelliger. Boven het vuur van de tuinhaard kunnen marshmallows geroosterd worden en er kan soms op gebarbecued worden. Een tuinhaard is dus niet alleen een sfeermaker, maar dient soms ook als barbecue. Daarbij houdt de rook de insecten op afstand en dat maakt zomerse avond extra aangenaam.

Bent u overtuigd? Dan kunt u nu een mooie tuinhaard bestellen!

Het aanbod aan tuinhaarden is groot. Als u een keuze heeft gemaakt, dan kunt u de tuinhaard online bestellen. Bestelt u vóór 15.00u. dan heeft u de terrashaard de volgende werkdag al in huis. En in de meeste gevallen nog gratis thuisbezorgd ook!